The river is flowing and growing

Moeder Aarde toont ons de stralende schoonheid van een natuurlijke stroom


 

Hoe stromen energieën bij jou?
Soms ontstaan er blokkades waardoor jouw energiestroom in en rond je lichaam onderbroken is. Uit balans zijn uit zich door o.a moeheid, depressie, burn-out, ziekte… 
 
Via coaching en energetisch lichaamswerk begeleid ik jou op weg naar een fysiek, emotioneel en mentaal evenwicht. 
Ik help je terug te keren naar je essentie, je basis zodat je nieuwe wegen kan bewandelen die je meer doen stralen. Dit is een proces dat om geduld vraagt. Volg je eigen ritme. De weg naar je jezelf is de moeite waard

 

Healing

Via mijn innerlijke poorten heb ik toegang tot jouw energetisch systeem. Vreemde energieën -die niet van jou zijn-worden verwijderd. Ongewenste bezoekers worden vriendelijk verzocht weg te gaan.  Er vindt een reiniging plaats op fysiek-emotioneel-mentaal en spiritueel niveau.                                                                                                                                                               

Tijd en ruimte worden overstegen. Er worden bokkades weggenomen die zich bevinden zowel in vorige levens als in het huidige. Alles vindt in het NU plaats. Ik vertel geen verhaal wie of wat je vroeger gedaan hebt. Dit maakt ons uiteraard nieuwsgierig, maar op zich is het een verhaal. Het uiteindelijke doel is om geleefde levens te healen die nog een nadelig effect hebben in dit leven.

Op zielsniveau kunnen er voor je incarnatie contracten gesloten zijn met mensen in je omgeving. Dit kan een belemmering vormen in je verdere groei waardoor deze zielencontracten worden verwijderd.  Het kan ook zijn dat deze aanwezig mogen blijven.

Vaak wordt er gevraagd om verbindingen door te knippen tussen de persoon in kwestie en een familielid, ex-partner,…. Uit ondervinding weet ik dat dit mogelijk is. De verbinding kan echter door de persoon zelf  terug worden geactiveerd omdat men eigenlijk (nog) niet afstand wil doen van de persoon in kwestie.

Het is heel belangrijk te weten dat er na de behandeling subtiele, soms grote veranderingen komen in je leven. Dit kan zich meteen of bij anderen in de loop van maanden manifesteren. Loslaten, vernieuwen doe je stapsgewijs zoals het natuurlijke ritme van de natuur. Het is een utopie dat je angsten, verdriet en/of trauma’s meteen verdwijnen na één behandeling. Maar elke stap die jij onderneemt, is een belangrijke! 

 

Manier van werken

Meestal behandel ik via de voeten. Zij vormen de verbinding met Moeder Aarde. Voor mij zijn de voeten de meest toegankelijke ingangspoort. Ik reis dan interdimensionaal, in gedachten door je energetisch systeem. Afhankelijk van persoon tot persoon wordt ook behandeld via handoplegging op het lichaam zelf.

De healing duurt ongeveer een uur. Prijs : 65 euro

Voetreflexologie

Voor meer info verwijs ik naar www.irissteenwegen.be.

Energetische voetreflexologie : 55 euro

"Mijn voeten zijn diep geworteld in Moeder Aarde. Mijn kruin kust Vader kosmos. Hemel en Aarde dansen door mijn stam."