Adem de levensdans in
InDa - Iris Steenwegen

Terugkeren naar je oorspronkelijke natuur van Zijn

InDalife begeleidt vrouwen op weg naar hun Authentieke Zelf. Het is de missie van InDalife om je te helpen op deze boeiende tocht van In-dalen en diep aarden.  Oude patronen worden losgelaten en getransformeerd in wijsheid. Laat de kracht diep in jou herrijzen en ontdek wie je werkelijk bent! Een nieuwe energie, een hergeboorte voor jou en de wereld. 
 
 
InDaLife leert je leven volgens de ritmes van de natuur : rusten-groeien-bloeien-loslaten
 
De grootste healer is Moeder Aarde. InDalife moedigt je aan terug de natuur in te gaan, te onthaasten in deze stressvolle maatschappij maar vooral de natuurelementen lucht-vuur-water-aarde en ether in jezelf te voelen. In de workshop "De Stralende Elementen-Vrouw" en de online cursus van het "Keltisch Levenswiel"  leer je leven volgens het natuurlijke ritme van eb en vloed : geven en ontvangen, rust en actie, creëren en manifesteren. De ritmes geven balans in je leven. Een geschenk voor jou van Moeder Natuur!
 
InDaLife voor de Aardse spirituele hedendaagse vrouw
 
De wijze, authentieke vrouw is in jou aanwezig. Een grondige en diepe aarding is belangrijk om ten volle te stralen.  Wil jij je dromen Hier en Nu daadwerkelijk neerzetten?  Wens jij het leven ten volle te ormarmen en jouw unieke pad bewandelen?
InDalife organiseert individuele behandelingen, workshops, sisterhoods,natuurweekends en online cursussen om je schoonheid en oerkracht te laten voelen en om jouw dromen waar te maken! 
Welkom mooie vrouw!
 
 
 
 
“Adem de levensdans in en geniet van je tocht naar je Stralende Zelf.”