Keltisch levenswiel

Wijsheden voor de hedendaagse vrouw


“Volg de flow van je aardecyclus”

Wij zijn reeds lange tijd verwijderd van ons natuurlijke ritme van Zijn. Het positieve nieuws is dat veel vrouwen ontwaken en terugkeren naar hun Bron.                                                                            De Kelten kenden geen dualiteit, geen afscheiding tussen mens en natuur.Het cirkelvormig Keltisch patroon helpt jou terugkeren naar je Authentieke, Wijze Zelf. De seizoensgebonden Wijsheid van het Levenswiel brengt je in verbinding met de prachtige Goddelijke vrouw die in jou leeft.  Ik nodig je uit om in de sacale cirkel mee te dansen. Je zal verwonderd zijn over de impact die het op jou zal hebben.  Het Levenswiel heeft een prachtige wending gegeven in mijn leven. Dit wens ik je ook toe!

 

 
 
                “Aardse spiritualiteit voor de hedendaagse vrouw”
Nu meer dan ooit is het uiterst belangrijk om diep te aarden en in het Hier en Nu aanwezig te zijn in volle bewustzijn. Hoe mooi is het wanneer jij, met jouw unieke talenten, je kan ontplooien en iets groots kan neerzetten! Het “Keltisch Levenswiel” geeft jou de tools om naar binnen te gaan en te ontdekken wie jij werkelijk bent. Door een diepe aarding kan jij je dromen en je zielenzaden daadwerkelijk neerzetten in de wereld. Oude wijsheden worden wakker gemaakt.Jij als moderne vrouw leert healingstechieken te integreren in je dagdagelijkse leven. Je krijgt hulp van de meest krachtige leermeester : nl. Moeder Natuur zelf!
 
online cursus
 
“De balans vinden en stralen. Het kan echt!
De Keltische Wereld straalt verbondenheid uit. Daarom heb ik bewust gekozen voor het Keltisch Levenswiel. Zij is een spiegel en een handleiding om je natuurlijk evenwicht te herstellen. De cursus is praktijkgericht. Het “Keltisch Levenswiel” is een digitaal werkboek met waardevolle informatie, praktische oefeningen, natuuropdrachten, ingesproken meditatie, rituelen, boom-energie,  en videoboodschappen. 
 
 
“Wat kan je verwachten?”
Elk natuurfeest heeft zijn specifiek thema . Er zijn 6 dagen voorzien met cursusmateriaal, verspreid over een hele week. Zo heb je voldoende tijd om de energie ten volle in te voelen. Je ontvangt je digitale cursus per mail op zondagavond. Bij de Kelten startte immers de nieuwe dag op de vooravond bij zonsondergang.. Op het einde van de week, op zondagnamiddag worden al je vragen beantwoord via een verhelderende videoboodschap. 
Het volgende natuurfeest is "Ostara" van 16 maart t.e.m 22 maart 2020.  Meer info vind je via onderstaande link "Ga verder naar de online cursus".
Nadat jij je inschrijving voltooid hebt, ontvang je een bevestiging. Vervolgens krijg je toegang tot de besloten facebook community, een interactief platform waar alle informatie en uitleg over de cursus te vinden is. Ook kan je hier je berichten, bevindingen, verhalen en vragen posten. 
  • Winterwende : 16 december t.e.m 22 december 2019
  • Imbolc : 27 januari t.e.m 2 februari 2020
  • Ostara : 16 maart t.e.m 22 maart 2020
  • Beltane :  27 april t.e.m 3 mei 2020
  • Zomerwende : 15 juni t.e.m 21 juni 2020
  • Lughnasadh : geen cursus, wel een gratis oogst-meditatie
  • Mabon : 21 september t.e.m 27 september 2020
Dit is een uitnodiging om op pelgrimstocht te gaan.
Een boeiende cirkelvormige reis van het mystieke Donker naar het liefdevolle Licht.

Ga verder naar de online cursus