De gouden Iris lacht! En stil verspreid ik de hele vallei met een gloed van zonnige smaragd

Jacques Perk
Iris Steenwegen - InDa
Ik ben “Iris”. Deze naam is mij geschonken door mijn grootmoeder en ouders, geïnspireerd door het gedicht “De Gouden Iris lacht” : de regenboog die de Hemel met de Aarde verbindt.  Dit klinkt mooi, maar het is een heel proces geweest om Hemel met Aarde harmonieus te verbinden.
 
Vanaf 1998 begon een intensief veranderingsproces tot op de dag van heden. Het was een reis doorheen het Indiaans en Keltisch sjamanisme, reiki, kabbala, meditatie, Oosterse en Westerse reflexologie, aura-healing enz…  Van alle opleidingen heb ik de beste les van een oude Eik ontvangen :
 
 “Wijsheid vind je in de natuur.”
 
Vermits wij natuur zijn, leeft de wijsheid ook diep in ons. De natuur heeft me geleerd van mezelf te houden, te luisteren naar mijn lichaam, te vertrouwen op mijn intuïtie en Moeder Aarde in en rond mij te respecteren. 
 
Meer dan twintig jaar bestond mijn leven grotendeels uit dans. Nu is het leven een dans - soms rustig, soms woelig- waar ik me laat leiden door de natuurlijke cycli van rusten, groeien, bloeien en  loslaten. Deze kennis en wijsheden wens ik graag te delen via mijn workshops en online cursus van het "Keltisch Levenswiel".
 
Ik zie veel mooie vrouwen om mij heen. Hun hart vertelt me hoe schoon zij zijn. Hun ratio en ego vertellen hen vaak een ander verhaal.  De mind leidt hen af van hun ware zelf. 
 
Het is mijn intentie om een energetisch netwerk van zelfbewuste vrouwen te creëren die goed gegrond, liefdevol en krachtig in de wereld staan met hun intuïtieve gaven, in verbinding met hun Authentieke Zelf.
 
Ik ben dankbaar dat ik vrouwen mag begeleiden op weg naar henzelf, naar hun schoonheid en oerkracht  zodat ze op een dag in volle overgave  kunnen zeggen : Ik hou van mezelf, ik erken de Goddelijke vrouw in mij. Ik zet mijn talenten neer in deze wereld.” 
 
Ik wens jullie veel “InDalife
Inhale the Dance of life”. 

Adem de levensdans in”.
Dit is de Hemel op Aarde.
 
Van hart tot hart
Iris